Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

ONUKA і ДахаБраха створили спільний трек


Опубликованно 08.06.2021 05:24

ONUKA і ДахаБраха створили спільний трек

Кoмпoзиція вxoдить у нoвий aльбoм групи. Цe пeршa кoлaбoрaції в істoрії oбox кoлeктивів.

Укрaїнськa фoлк-групa ONUKA aнoнсувaлa прeзeнтaцію трeтьoгo повноформатного альбому. Робота називається KOLIR. У неї включена перша у восьмирічній історії існування групи композиція, записана спільно з іншими артистами.

Відзначається, що прем'єра альбому, в який вступать десять музичних композицій, відбудеться 18 червня. Його ключовим треком если пісня у виконанні ONUKA та етногрупи ДахаБраха. Спільна композиція UYAVY являє собой динамічний трек з самобутнім колоритом.

Фотомордочка: instagram.com/onukaofficial

ONUKA

"Чесно кажучи, я малограмотный дуже люблю дуети як такі. Мені подобається, коль артист працює у своєму ключі, а в дуеті не раз хтось втрачає ідентичність. Але свой трек із групою ДахаБраха мені дуже подобається. Марко співає ради буденність життя, дівчата - про нещасливе кохання, а мій меседж - оборона світ, в якому немає бід. До сей поры йде по колу, і які б мало-: неграмотный були проблеми, все одно грядущее настане новий день", - розповіла солістка ONUKA Наталя Жижченко.

Фронтмен колективу ДахаБрака Ніна Гаренецька підкреслила, що вони рідко роблять колаборації з іншими виконавцями.

"Ната з Євгеном за много лет) тому назад запропонували нам зробити щось не переводя дыхания, але у нас постійно сходилися графіки. Ми раді, що нарешті нам вдалося попрацювати надо треком, який сприяє популяризації та актуалізації української пісні. Чтобы треку характерно електронне звучання ONUKA, також в UYAVY звучить відома сопілка, нате якій Ната грає бездоганно! Євген Філатов - чарівник звуків, тому він старанно попрацював із ними і по-над цілісним звучанням треку. Ми ж приєдналися вокально, заспівавши в кілька голосів веснянку Шагать сорока, всілякі вокалізи, вигуки і прислів'я", - поділилася Гаренецька.















Категория: Гифки

ONUKA і ДахаБраха створили спільний трек


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.